Patriarhul Daniel : Boboteaza 2018. Cuvânt PF Daniel, Patriarhul Bisericii / „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine.

De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși.

Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; Patriarhul Daniel transmite condoleante arhiepiscopului
Patriarhul Daniel transmite condoleante arhiepiscopului from image.stirileprotv.ro
Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine.

„vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine.

22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat liturghia în aer liber lângă catedrala patriarhală, în prezența câtorva mii de pelerini veniți să se închine la moaștele sfântului dimitrie, ocrotitorul bucureștiului. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou.

31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt. Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare.

Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; Patriarhul Daniel, în Pastorala de PaÈ™ti: Astăzi, în
Patriarhul Daniel, în Pastorala de Paști: Astăzi, în from focuspress.ro
De modul în care ne comportăm față de ei în timpul. Proteste ample în europa împotriva noilor restricț. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități.

Slujba a avut loc la altarul de vară, cu respectarea distanțării sociale dintre credincioși.

23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat la respectarea „cu stricteţe" a sfatului medicilor şi măsurilor sanitare hotărâte de autorităţile competente. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte "cu stricteţe sfatul medicilor şi măsurile sanitare. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. Dimitrie cel nou, hramul de toamnă al catedralei patriarhale. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt.

A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. 22.10.2021 · patriarhul daniel le cere direct capilor bisericii să se abțină de la comentarii politice și despre pandemie și anunță o ședință a sfântului sinod pe această temă, potrivit g4media.ro.

Patriarhul îndeamnă pelerinii să respecte
Patriarhul Daniel, în Pastorala de Paști: Astăzi, în from focuspress.ro
Patriarhul daniel a făcut apel la responsabilitate și la respectarea măsurilor luate de autorități. Patriarhul daniel (preafericitul părinte daniel, pe numele de mirean dan ilie ciobotea; 22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou. Proteste ample în europa împotriva noilor restricț. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat la respectarea „cu stricteţe" a sfatului medicilor şi măsurilor sanitare hotărâte de autorităţile competente. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt.

22.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, pf daniel, a transmis, vineri seară, un mesaj către pelerinii care participă la sărbătoarea sfântului cuvios dimitrie cel nou.

Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. Ioan iacob de la neamț (noul hozevit), unul din sfinții ocrotitori ai. 31/10/2021 14:55 „pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. „viaţa şi sănătatea sunt daruri ale lui dumnezeu pe care noi trebuie să le păstrăm şi să le cultivăm cu multă rugăciune, smerenie şi multă grijă, respectând cu stricteţe sfatul medicilor şi. Pilda bogatului nemilostiv și a săracului lazăr ne arată cât de importantă este milostenia și relația cu semenii noștri. 27.10.2021 · patriarhul daniel a oficiat miercuri sfânta liturghie la sărbătoarea sf. 23.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat la respectarea „cu stricteţe" a sfatului medicilor şi măsurilor sanitare hotărâte de autorităţile competente. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. 22 iulie 1951, dobrești, bara, timiș) este actualul patriarh al bisericii ortodoxe române și locțiitor al tronului cezareei capadociei. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. La sărbătoarea din acest an au fost scoase spre închinare moaștele sf. 23.10.2021 · prefericitul daniel, patriarhul bisericii ortodoxe romane, a transmis, vineri, un mesaj romanilor care participa la sarbatoarea sfantului cuvios dimitrie cel nou si sfantului cuvios ioan iacob de la neamt.

Patriarhul Daniel : Boboteaza 2018. Cuvânt PF Daniel, Patriarhul Bisericii / „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine.. „vă solicităm, înaltpreasfinția voastră, să evitați exprimările publice referitoare la subiecte politice și medicale pentru care clericii nu sunt calificați și să aveți o atitudine. Acesta cere credinciosilor sa respecte cu strictete masurile sanitare si sa asculte de medici. 27.10.2021 · patriarhul bisericii ortodoxe române, daniel, a îndemnat miercuri la respectarea „cu strictețe" a sfatului medicilor și a măsurilor sanitare hotărâte de autorități. A fost ales de către colegiul electoral bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la 30 septembrie 2007. De modul în care ne comportăm față de ei în timpul.